0229-757080

Goldon Delicious Schagen!

(0)

vanaf

54,50

p.p. excl. BTW

Goldon Delicious Schagen!
 • Feesten

Omschrijving

Vanavond nemen wij u mee naar Studio 54, The Founding Father of Disco Party’s. Een gemêleerd publiek dat varieert van prachtige supermodellen, stratenmakers tot aan de bekende royalty. Dit is dé plek om gezien te worden en vanavond is deze Club dan ook speciaal voor u geopend. En dat zult u merken ook!  

Ontvangst

Gouden aankleding, spetterende live optredens, mooie Golden Lounge en een super Disco Show! Dit alles staat op u te wachten tijdens dit prachtige gouden themafeest. Geniet samen met uw collega’s van een fantastisch themafeest met een gouden randje!

Golden Delicious – Disco Themafeest Schagen!

Bij aankomst worden u en uw gasten ontvangen door onze sexy Foxy Golden girls. Zodra u binnen bent in de zwoele club kijkt u eens rond. Neem plaats op de golden lounge om te ontspannen of geniet van de prachtig aangeklede locatie. Dan staat ineens de grote en bekende zangeres de ‘Angel of Harlem’ op het podium en komt uw feest langzaam maar zeker los. Met een geweldige Disco & Motown show komt u terug in de seventies en krijgt u een onvergetelijk golden moment of memory. Na het optreden rijden er opeens twee dames op rollerskates door de zaal. Het zijn de Golden girls in compleet andere outfit met heerlijke zoetigheden. Halverwege de avond komt de ‘Angel of Harlem’ terug met haar tweede opzwepende discoset en bent u niet meer te houden op de dansvloer. Ook de Golden girls komen nog eenmaal terug maar dan in hun golden paparazzi-outfit. Met fotocamera gaan zij met uw gasten op de foto! We eindigen de avond met de verkiezing van best dressed men and best dressed woman. Golden Delicious is een themafeest met oog voor detail, mooi entertainment en muziek. En verzoekjes? Deze zijn altijd welkom bij onze DJ!

Tijdens dit gouden disco themafeest Schagen zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft. Deze feestavond is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk deze feestavond verder uit te breiden met een drankarrangement of buffet. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Dit gouden disco themafeest Schagen is ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   50 personen

   Tijdsduur

   4.00 uur

   Prijs

   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)

   € 62,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)

   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)

   € 57,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)

   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)

   Inclusief
   Zangeres (met gouden stem!) 2 sets á 30 min.
   Promodames Foxy Golden girls in 3 outfits (2 dames)
   Verkiezing best golden dressed men and woman!
   Prijs voor de winnaars
   DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
   Aankleding van locatie in goud inclusief golden lounge

   Exclusief
   Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

   Uitbreidings opties
   Drankarrangement (bier, wijn, fris)
   Buffet of Barbecue
   Photoshoot met echte 'gold' gevlekte tijgerpython!