0229-757080

Welcome to Ibiza Schagen!

(0)

vanaf

54,50

p.p. excl. BTW

Welcome to Ibiza Schagen!
 • Feesten

Omschrijving

Hét strandfeest voor iedereen met heimwee naar de warme zomer! Frisse cocktails, uitzicht over het water en de heerlijke avondzon. Ontspan en geniet! Maar dan klinkt er muziek uit de speakers en dansen u en uw collega’s tot diep in de nacht op de muzikale klanken van de DJ. Vamos a la Playa!  

Ontvangst

Een zomers strandfeest Schagen in Ibiza Style! Dat betekent een feestavond met bijzonder uitbundig entertainment en dansen op de muziek van onze DJ. Een fantastische avond dat rustig begint maar zwoel op de dansvloer zal eindigen!

Welcome to Ibiza – Zomers Strandfeest Schagen!

Begin dit zomerse feest op gepaste wijze en ervaar het relaxte Ibiza! Zak achterover in de mooie loungebanken en laat u en uw collega’s meevoeren in de rustige loungy sfeer op deze locatie. Neem een teug van de waterpijpen die op het waterpijpterras te vinden zijn. Gaat u voor appel, peer of toch een andere smaak? Door naar de henna tattoo kraam die hier te vinden is en plaats uw eigen tattoo (voor even). Geniet met een koel drankje in de hand terwijl u ontspant in één van de strandstoelen met op de achtergrond onze DJ die hippe loungy muziek draait. Maar dan gaat de zon onder en neemt deze avond opeens een hele andere wending! Onze DJ schuift de knoppen omhoog en presenteert u een mix van latin, salsabeats en hedendaagse hits. Uw feest wordt nu een groovy party waarbij de sfeer van het Ibiza nachtleven helemaal tot leven komt. Als afsluiter van de avond verzorgt onze vuurspuwer nog een spetterende vuurspuwshow zodat uw feestavond spectaculair tot einde komt!

Tijdens dit strandfeest Schagen zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft in Ibiza stijl. Dit thema is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk deze feestavond verder uit te breiden met een drankarrangement of buffet. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Welcome to Ibiza is overigens verder uit te breiden met een cocktailbar (inclusief workshop), zangeres, photoshoot met tijgerpython en vele andere acts. Uiteraard is dit pakket ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   50 personen

   Tijdsduur

   4.00 uur

   Prijs

   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)

   € 62,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)

   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)

   € 57,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)

   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)

   Inclusief
   Waterpijpterras
   Henna Tattookraam
   Vuurspuw show (+/- 10 min)
   Entertainers 2 personen
   DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
   Aankleding van locatie in Ibiza stijl

   Exclusief
   Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

   Uitbreidings opties
   Drankarrangement (bier, wijn, fris)
   Buffet of Barbecue
   Cocktailbar (met workshop)
   Zangeres
   Photoshoot met Tijgerpython