0229-757080

Swingo Muzikale Bingo met Diner Schagen!

(0)

vanaf

54,50

p.p. excl. BTW

Swingo Muzikale Bingo met Diner Schagen!
 • Avondarrangementen Schagen

Omschrijving

Bingo maar dan toch iets anders; dat is de Swingo! Een avond vol gezellige muziek! Maar niet zomaar, want de nummers worden akoestisch gespeeld door uw eigen muzikant op locatie. Live entertainment dus! Weten u en uw gezelschap zoveel mogelijk hits te raden? Wie herkent de meeste artiesten en titel songs? Beleef samen deze super leuke muzikale Swingo met live artiest en geniet tussentijds van een heerlijke diner!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Schagen. Neem plaats en geniet van een avond vol entertainment, prijzen en leuke muzikale plaatjes!

Swingo Schagen!

Nadat u plaats heeft genomen gaan we van start. Onze muzikant doet een korte introductie en iedereen ontvangt een digitale bingo kaart met daarop verschillende afbeeldingen. Op deze afbeeldingen zijn bands, artiesten of titels van liedjes in allerlei uiteenlopende thema’s te zien. Van reclametunes tot Nederpop, van 50’s tot 10’s, van filmmuziek tot Hollandse meezingers. Onze live artiest speelt op zijn keyboard de tune van een nummer, en u kunt hopelijk afstrepen! Herkent u de bekende muzieknummer, radiofragmenten, reclames of andere geluidsfragmenten? We spelen horizontaal, verticaal en natuurlijk de volle kaart. Heb jij een bingo te pakken? Dan mag je naar voren komen! Een foute bingo? Dan wordt het zingen!

Tussen de rondes door zijn er ook punten te verdienen met open quiz vragen. Een complete muzikale Swingo Schagen dus! Je hoeft zeker geen echte muziekkenner te zijn om in de prijzen te vallen. Wilt u graag een bepaald thema aan de Swingo toevoegen, dat is mogelijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Holland Swingo met allemaal Nederlandse hits of juist allemaal song over een bepaald thema. Tijdens deze Swingo geniet u standaard van een heerlijk driegangen diner. Dit kan voorafgaand, tijdens waarbij we de quiz in drie delen spelen of na afloop. Deze muzikale quiz is uiteraard ook los te spelen, of verder uit te breiden met een heerlijke lunch. Ook tijdens een vrijgezellenfeest of complete feestavond met het bedrijf is deze Swingo leuk om te spelen. Voor meer informatie over deze muzikale Swingo Schagen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   20 personen

   Tijdsduur

   4.00 uur

   Prijs

   € 62,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)

   € 58,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 56,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding
   Materialen Swingo
   Live muziek inclusief apparatuur op locatie
   Driegangen Diner