0229-757080

Rondleiding Schagen met Gids!

(0)

vanaf

15,00

p.p. excl. BTW

Rondleiding Schagen met Gids!
 • Rondleidingen Schagen

Omschrijving

Samen met onze gids maakt u vandaag een mooie rondleiding Schagen. Een tour waarbij we langs vele bezienswaardigheden komen die Schagen rijk is. Op iedere locatie vertelt onze gids u prachtige uiteenlopende verhalen en leuke anekdotes over de historie maar ook over het heden. Beleef een unieke rondleiding Schagen onder begeleiding van onze gids! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden op de afgesproken locatie ontvangen door onze gids. Na een korte intro start de rondleiding door Schagen!

Unieke Rondleiding Schagen!

Bent u bekend, of onbekend in Schagen? In beide gevallen valt er een hoop te ontdekken! We starten met een kort verhaal over de historie en het heden van Schagen. Hierna neemt onze gids u mee op zijn route langs verschillende bezienswaardigheden. Bijzondere beelden, locaties en plekjes komen voorbij! Onze professionele gids neemt u in anderhalf uur tijd mee langs vele locaties waar hij uitgebreid verteld over hetgeen daar te zien is. Door de manier van vertellen brengt hij Schagen bij u tot leven!

Uiteraard is deze rondleiding Schagen verder uit te breiden met bijvoorbeeld de start met koffie/thee en gebak, tussen de rondleiding door een borreltje met bittergarnituur in een gezellig café of na afloop van de rondleiding een heerlijke lunch, driegangen diner of buffet. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   15 personen

   Tijdsduur

   1.30 uur

   Prijs

   € 15,00 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele Gids (1 per 25 personen)
   Rondleiding (Max. 1,5 uur)