0229-757080

Escape Game Deadline Lunchspel Schagen!

(0)

vanaf

44,50

p.p. excl. BTW

Escape Game Deadline Lunchspel Schagen!
 • Dagarrangementen Schagen

Omschrijving

Een spannende en zenuwslopende game, helemaal van deze tijd! Samen met uw team gaat u vandaag codes ontcijferen, kluizen ontmantelen en spannende opdrachten uitvoeren. Waarom? Om de ‘hack’ te stoppen die op uw bedrijf heeft plaats gevonden! Weet uw team de crypto code te achterhalen en de ‘hack’ binnen 90 minuten tijd te stoppen? Een spannende game aan de lunchtafel, waarbij de aftikkende klok vandaag uw grootste vijand is! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Schagen. Hier neemt u plaats aan tafel en serveren we een heerlijke lunch. Zodra u er klaar voor bent neemt onze begeleider het woord en begint de klok te lopen!

Uniek en Spannend Lunchspel Schagen!

Voor u op tafel een grote koffer, met cijferslot. Achtergebleven door de ex-medewerker die de ‘hack’ op het allesomvattende bedrijfssysteem heeft geplaatst. Aan uw team de taak om deze koffer open te krijgen en de documenten vol codes te ontrafelen. Stapje voor stapje komt u van kluis in kluis terecht. In de koffer zijn naast documenten items te vinden die uw team wellicht kunnen helpen om codes van deze kluizen te achterhalen. Een zaklamp, touw van verschillende lengtes, een mini-kluisje, een pak kaarten en een telefoon! In maar liefst 90 minuten tijd moet u de eindcode weten te achterhalen om de ‘hack’ te stoppen. Ondertussen ziet u op het grote scherm de centrale klok aflopen. Begint u de tijdsdruk te voelen of hebben u en uw teamleden stalen zenuwen?

Deze escape game aan tafel zorgt ervoor dat u moet samenwerken, leiding nemen, omgaan met zowel oude als moderne technieken en verder moet doordenken dan wat er normaal gesproken voor de hand ligt. Want alleen dan zult u de totale code kunnen oplossen en invoeren om de aflopende tijd voor uw team te stoppen! Voordat deze Escape Game van start gaat, geniet u eerst van een heerlijke lunch. Hierna start de game. Het is overigens ook mogelijk om de game vooraf te spelen. Standaard is deze Nederlandstalig maar het is ook mogelijk om de game op verzoek Engelstalig te spelen. Beleef deze spannende Escape Game Lunchspel Schagen met uw gezelschap. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   3.00 uur

   Prijs

   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 48,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 45,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding
   Spelmaterialen Escape Game inclusief Koffers vol documenten en kluizen
   Prijsje voor de winnaars!
   Lunch