0229-757080

Crazy 88 Schagen!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

Crazy 88 Schagen!
 • Spelprogramma's Schagen

Omschrijving

Dit gekke spel draaft helemaal door! De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Creativiteit en originaliteit gaan vandaag hand in hand samen. Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook originaliteit en teamwork? Teambuilding en gekte komen elkaar tegen in deze Crazy 88! Maar het leukste van dit uniek uitje Schagen. U legt alles zelf vast op videocamera! 

Ontvangst

Op een gezellige horecalocatie in Schagen worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Na een korte uitleg door onze begeleider duikt u met videocamera het centrum in!

Uniek Uitje Schagen!

Met een draaiende filmcamera in de hand duikt u de stad in om in drie uur tijd het centrum van Schagen op zijn kop te zetten. De opdrachtlijst is uniek en bevat vele gekke uitdagende en humoristische opdrachten. Wat u kunt verwachten? Wilt u dat echt weten? Oké, hier zijn dan alvast drie voorbeelden:

 • 1. Ga geblinddoekt de drukke straat door van punt A naar punt B! 
 • 2. Doe midden op het centrale plein een gechoreografeerde dans! 
 • 3. Blaas een ballon op binnen de tijd tot hij knalt!

Natuurlijk dient alles binnen 3 uur tijd uitgevoerd te worden. Nadat de verschillende opdrachten zijn afgerond en alles op filmcamera is vastgelegd, komt u op de eindlocatie. Hier bekijken we samen met alle teams een aantal van de filmpjes, en beoordeeld onze begeleider of de opdrachten zijn geslaagd. Het winnende team zal worden overladen met mooie prijzen en zoenen! Na afloop krijgt u alle filmpjes toegezonden zodat u ze later nog eens terug kunt kijken. Ook is het mogelijk om uw Crazy 88 uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner of buffet. Bent u opzoek naar een uitdagend en uniek uitje Schagen, dan is deze Crazy 88 zeker iets voor u!

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   3.00 uur

   Prijs

   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding
   Spelmaterialen Crazy 072 (waaronder gebruik camera's)
   Versnapering tijdens het spel
   Prijsje voor de winnaars
   Alle gemaakte filmpjes digitaal toegezonden