Evenementenbureau Schagen


categorieën uitjes Schagen!

Sportieve activiteiten Schagen

(0)

Spelprogramma's Schagen

(0)

Quizzen in Schagen

(0)

Teambuilding Schagen

(0)

Workshops Schagen

(0)

Vrijgezellenuitjes Schagen

(0)

Interactieve Uitjes Schagen

(0)

Rondleidingen Schagen

(0)

Individuele uitjes Schagen

(0)

Evenementenbureau Schagen

Opzoek naar een uniek evenementenbureau Schagen?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Schagen. Wij zorgen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Het centrum en omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor originele uitjes en evenementen. Schagen is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Schagen in de volksmond ook wel ‘de Kaasstad’. Maar naast kaas heeft Schagen meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij Schagen de opmars van de Spanjaarden wist te stoppen. Dit leidde tot de bekende uitdrukking “bij Schagen begint de Victorie!” Fraaie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie. Maar Schagen staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele terrasjes en geniet van een heerlijk drankje!

Beleef een uniek uitje bij evenementenbureau Schagen!

Originele uitjes en activiteiten bij Evenementenbureau Schagen? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke uitjes in Schagen graag! De stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagje uit. Wij laten u daarom tijdens uw uitje Schagen graag kennis maken met deze mooie stad. Van actieve spelprogramma’s door het centrum van Schagen tot aan gezellige dinerspellen. Wij als evenementenbureau Schagen maken uw uitje op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de activiteiten vanuit ons evenementenbureau Schagen, kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Schagen!